Ervaring

&

 Kwaliteit

Niets meer, niets minder en voor iedere gast op ieder moment van de dag.

Een perfecte koffie tijdens het ontbijt met de opkomende zon of een fantastisch glas wijn met een heerlijke bite in de middag. Of kies voor een van onze inspirerende gerechten voor lunch/vroeg diner met een fantastisch uitzicht over de azuurblauwe Caribische zee.

Onze chefs maken, waar mogelijk, gebruik van lokale authentieke producten aangevuld met de beste mondiale ingrediënten. De gerechten worden bereid in de Josper houtskool oven of met de modernste apparatuur wat resulteert in een verfrissende keuken met een internationale twist.

Ons team bestaat uit personeel met passie voor het vak en zijn vakbekwaam geworden door de werkervaring die zij hebben opgedaan met internationale chefs en in Michelinster bekroonde restaurants. Zij hebben voor u, naast het menu, de mooiste wijnen en cocktails geselecteerd. Ook kunt u genieten van verse juices op basis van groente of fruit.

Onze kaart biedt smaakvolle gerechten met een frisse twist, lokaal vers gevangen vis of vegetarische keuze naar wens. Uniek zijn de boven de Josper houtskool gegrilde US Premium steaks of de bereidingen van de vers gevangen vis. Al het patisserie wordt in onze eigen keuken bereid en zorgt voor een betoverende, laatste indruk.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0